Over mijIn 1998 heb ik de 3-jarige opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en aansluitend heb ik een opleiding tot chiropodist/pedicure gevolgd. Ik heb een aantal jaren als wellnessmedewerkster bij Thermae 2000 gewerkt en ben een periode als zelfstandige werkzaam geweest.
Ik heb opleidingen gezocht en gevonden die passen bij mijn visie dat lichaam en geest onafscheidelijk zijn. Ik heb dan ook door de jaren heen diverse bijscholingen gevolgd zoals de opleiding tot Guasha therapeut te Amsterdam (een oude Chinese schraaptechniek met een jade steen over de meridianen om blokkades op te heffen), ik heb mij diverse massagetechnieken eigen gemaakt en me verdiept in o.a. voeding, chakraleer en meditatie/ademtechnieken.

Momenteel volg ik met veel plezier een 4-jarige opleiding tot Hatha yoga docente. Mede door deze opleiding ben ik me er van bewust dat de mens heel druk in zijn hoofd is; we leven immers in een tijd waarin alles sneller en perfecter moet en men weet dat de tijd niet stilstaat. 

Graag wil ik nu mijn oorspronkelijke beroep van schoonheidsspecialiste weer oppakken, met daarin de verdieping die ik nadien gevonden heb. 

Powered by webXpress